Första sidan 
 Om oss
Priser visas bara när du är inloggad.


Om oss

DALSLANDS KONTORSMASKINER, DAKO AB

- ett familjeföretag med 40 år i branschen.  

Företaget bildades 1973 av Inge Gustafsson med inriktning på service och försäljning av kontorsmaskiner. 1979 startade Sharp sin verksamhet i Sverige, redan då inledde vi vårt samarbete och blev leverantör av Sharps produkter i regionen. Idag är vi 5 anställda och har butik och kontor i Bäckefors. Vårt försäljning och serviceområde är i hela Dalsland.

Vi är specialister på dokumenthantering, printerlösningar, kassaregister och projektorer. Vi har även fullständigt sortiment med kontorsmöbler, förbrukningsmaterial, och alla tänkbara kontorstillbehör. Vi erbjuder kundanpassade lösningar till både stora och små företag, såväl privata som kommunala och statliga bolag.

Vi tillhör Sharp med mer än 50 fackhandlare fördelat över Sverige, totalt har vi inom organisationen 550 tekniker och säljare. Vår personal utbildas kontinuerligt, för att alltid kunna ge kunden bästa möjliga service och support.

Med oss som Er lokala samarbetspartner får ni en komplett leverantör med marknadens bästa service och support. Med 40 år i branschen och närheten till samtliga orter i Dalsland, innebär det snabb service, leverans och minimala driftstopp för våra kunder.

VÅR STYRKA ÄR DIN STYRKA

SHARP FINANS

Med Sharp finans bakom oss löser vi finansieringen av all hård och mjukvara.

40 ÅRING

Vår aktningsvärda ålder innebär lång erfarenhet, stor kunskap inom branschen och ett vitalt och expansivt företag med ständigt årlig tillväxt.

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt de bästa och mest kostnadseffektiva leverantörerna inom respektive område, vilket ger er hög driftsäkerhet till rätt pris.