Första sidan 
 Affärsidé
Priser visas bara när du är inloggad.


Försäljning och service av produkter inom kontor.

DOKUMENTHANTERING
Vi har ett brett urval av kontorsmaskiner, multifunktionsmaskiner, skrivare, kopiering, scannerlösningar och mjukvaror. Kundanpassade lösningar till både stora och små företag, såväl privata, kommunala och statliga bolag samt privatpersoner.

KASSASYSTEM
Kassasystem, betalterminaler och tillbehör för butik, café och restaurang. Vi har kompletta lösningar som oftast finansieras via hyra eller leasing.

KONTORSMÖBLER
Kontor, konferens, fika, foajé-möbler och kontorsstolar. Vi säljer anpassade lösningar och hela inredningsförslag för alla kontor och rum på arbetsplatsen. Genom vårt samarbete med ett stort antal tillverkare av kontorsmöbler, så kan vi på bästa sätt möta era olika behov.

KONFERENSUTRUSTNING
Vi erbjuder ett stort urval av projektorer och skärmar samt utrustning till konferensrum, skolor, butik och reklamexponering.

TONER & SUPPLIES
Toner, bläck, färgband och trummor. Vi har förbrukning till alla märken och modeller. Snabba leveranser.

SUPPORT & SERVICE
Vi utför reparationer och service på skrivare, kopiatorer, kassaregister, datorer och annan IT-utrustning. Vi är specialister på Sharp, Brother och HP. Med serviceavtal på multifunktionsmaskiner så är ni garanterade hjälp och support och kan känna er trygga att allt bara ska fungera.

KONTORSMATERIAL
Allt från pennor, pärmar, papper och gem till dokumentförstörare, frankeringsmaskiner och whiteboard-tavlor m.m.